de garantie voor een geslaagde party
 

Welkom bij Partytip!

Waar het feest nooit ophoudt! Wij zijn dé drive-in discotheek voor kinderfeesten, schuimparty's, dorps- en schoolfeesten en alles daartussen in.

Wij zijn er trots op een veilige, leuke en spannende party te kunnen bieden voor feestgangers van alle leeftijden. We doen dat met inmiddels al 10 jaar ervaring.

Zo zijn onze kinderfeesten perfect voor kinderen die zich willen uitleven op de beste beats of een duik willen nemen in het overvloedige schuim: een  super unieke en verfrissende ervaring die je nergens anders zult vinden!

Ook voor tieners en jongvolwassenen hebben wij een heleboel te bieden. Onze dorps- en schoolfeesten zijn legendarisch en we zijn er dan ook bekend om in de gehele regio.

Bruiloft, jubileum of verjaardagsfeest? Kom maar op! Onze DJ's weten precies hoe ze het feest op gang moeten brengen en hoe ze de bezoekers een onvergetelijke tijd kunnen bezorgen.

En dan niet te vergeten: Oude of Nieuwjaarsparty. Alles is mogelijk! Tent, catering, schuim, confetti kanonnen, bekende zangers, band: je kunt het zo gek niet noemen of we hebben het. En anders regelen we het.

Met professionele DJ's de beste muziek, een geweldige sfeer en de meest indrukwekkende lichtshows maken wij altijd JOUW! feest. En.... we zorgen ervoor altijd voor dat alles veilig verloopt. Lekker onbezorgd feesten, daar gaan we voor!

Kom langs, maak een afspraak en verneem van ons waarom wij de nummer één feestmakers zijn. Wij garanderen dat je bij ons een onvergetelijke tijd zult beleven. Dus waar wacht je nog op? 

 

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info